ремонт на перални crown

Crown са известна марка производители на черна и бяла техника, а стоките им се славят с едни от най-достъпните цени. Има противоречиви мнения по въпроса за тяхното качество и издръжливост във времето. Днес ще се съсредоточим върху пералните от тази марка. Нека видим кои са най-често срещаните проблеми, кои са кодовете за грешки и кога имаме нужда от ремонт на перални Crown.

 

Най-често срещаните проблеми при перални Crown

 

Както казахме и в началото, потребителите имат противоречиви мнения по въпроса колко са издръжливи пералните Crown. Някои от тях са много доволни от своите уреди, други ги намират за некачествени и се оплакват. Въпреки това, няма как да не отчетем факта, че точно този тип бяла техника се предлага на пазара на едни от най-достъпните цени и е чудесен вариант за бюджетна пералня. Нека видим и кои всъщност са едни от най-често срещаните проблеми при този вид перални.

 

Един от главните проблеми е, че резервни части за перални от тази марка се намират трудно. Ако ви се наложи да ползвате услугите на майстор и да извършите ремонт на перални Crown, трябва да се въоръжите с малко повече търпение, за да се сдобиете с необходимите резервни части. 

 

Други проблеми, които може да имате с пералните Crown са:

 

  • Проблеми с двигателя или неизправност на нагревателя за вода. Ако водата не се загрява до желаната температура или пък се загрява повече от необходимото, това може да доведе до спиране на функционирането на пералнята;
  • Повреди в помпата или дренажната система. Много често се касае за запушване и на филтъра за отпадъчни води, скъсани или запушени маркучи или неизправност по някоя от частите на дренажната система;
  • Невъзможност пералнята да се пълни с вода или се пълни с прекалено много;
  • Блокиране на вратата на пералнята или невъзможност тя да се затвори добре.

 

За да поддържате вашата пералня Crown в добро състояние, използвайте качествени перилни препарати, почиствайте я редовно и правете редовна профилактика в специализиран сервиз за ремонт на перални Crown.

 

Кодове за грешки на перални Crown 

 

Съвременните модели перални от тази марка имат прецизна електроника и показват различни видове грешки при проблем или неизправност на дадена част. Вида на самата грешка може да ви подскаже какъв е проблемът и да ви даде насоки за неговото отстраняване. Нека да вими и някои от най-често изписваните такива:

 

E30 – Вратата на пералнята не е затворена правилно. Проверете дали дрехите не са залепени на вратата или са се оплели прекалено много. Може да пробвате и рестартирайте пералната машина, след като затворите вратата.

 

E10 – Този вид грешка показва ниско налягане на вода и че машината не се пълни с такава. Първото нещо, което е добре да направите, е проверете дали имате добро налягане на водата в други кранове. Уверете се, че маркучът за подаване на вода не е прегънат или огънат. Проверете дали клапанът за подаване на вода е отворен или е блокиран. При необходимост се обърнете към сервиз за ремонт на перални Crown.

 

E21 – Водата от пералнята не се източва. Необходимо е да се провери дали дренажният маркуч е блокиран. Освен това ще се наложи и почистване на 

дренажната помпа, както и нейното монтиране на правилната височина.

 

E12 – Водата в пералнята прелива. Като за начало рестартирайте пералната машина, а след това повикайте квалифициран специалист, който да огледа за повреди.

 

Ремонт на перални Crown в София

 

Когато ви се появи код за грешка на пералнята, постарайте се да не изпадате в паника. Не винаги тези грешки са знак за сериозен проблем. Въпреки това обаче, ако има нещо, което ви притеснява е добре да се обърнете към специалист. Направете го и винаги когато се касае за важни части от пералнята като помпа, нагревател, мотор или двигател, както и ако имате проблеми с центрофугата или водата.

Твоят Майстор е специализиран сервиз за ремонт перални в София. Ремонтираме всякакви видове, без значение от вида, модела и марката им. Нашият екип има богат опит, работи бързо с качествени резервни части. Може да ни се обаждате всеки ден от 08:00 до 22:00 часа за всякакви ситуации, свързани с вашата пералня. Посещението на вашия адрес ще стане в рамките на същия ден, а проблемът с уреда ще отстранен до един час. Така, че ако имате проблем с вашата пералня Crown, ние сме насреща по всяко време, за да ви съдействаме.

Обадете се сега на телефон 0882 218 977 и заявете своя ремонт на перални Crown в удобно за вас време!