ремонт на перални beko

Пералните Beko са едни от доста предпочитаните уреди сред домакинствата в страната. Причините за това са достъпните им цени, добрата им енергийна ефективност и безпроблемното изпиране на дрехите. Колкото и качествени да са те, случва се да нещо в тях да се повреди. Нека разгледаме кои са най-често срещаните проблеми, кодове за грешки в електрониката и кога потърсим сервиз за перални Беко.

 

Сервиз на перални Beko

 

Ако ви се появи някой от долу споменатите проблеми или кодове за грешка, не се отчайвайте, а повикайте квалифициран майстор, от сервиз на перални Беко. Най-добре е да го направите възможно най-скоро. Колкото и сложен да е проблема, той може да се отстрани в кратки срокове, без това да повлиява на начина ви на живот.

Ние в Твоят Майстор имаме дъгогодишен опит и извършваме бързо и качествено ремонт на перални Beko в София. За всякакви проблеми и неизправности с вашия уред, може да ни търсите всеки ден от 08:00 до 22:00 часа. Ние посещаваме вашия адрес в същия ден, в който е подадена заявката. Освен това се много бързи с диагностиката,  а проблемът ви с пералнята ще отстраним възможно в най-кратки срокове.

Заяви час за ремонт на пералня Beko още сега в 5 стъпки. Отнема по-малко от 2 минути.

 

Кои са най-често срещаните проблеми с перални Beko?

 

Потребители, които използват перални машини Beko, отбелязват, че те имат експлоатационен живот от 12-15 години. Това е една доста добра новина, но както всички уреди и те понякога правят проблеми на своите собственици. Ето кои са едни от най-често срещаните повреди, за които е добре да се обърнете към сервиз за ремонт на перални Beko:

Водата не се загрява до нужното ниво и прането става със студена вода. Или се загрява прекалено много и не в съответствие с тази, която вие сте задали;

Водата се излива в резервоара прекалено дълго време или изобщо не се излива.

Люкът на пералнята не се затваря до края и поради това прането не успява да стартира.

Водата не се оттича от барабана след като перилния цикъл е приключи

Невъзможно е да стартирате която и да е програма за пране, защото всички налични светлини по машината мигат.

Пералнята не се включва от бутона, въпреки че захранващият кабел е включен.

Пералнята Beko показва код за грешка и не се стартира програма за пране.

Какъвто и да е вашият случай, ви съветваме да не си правите експерименти да поправяте сами уреда, ако нямате необходимите познания за това. Всеки един от тези проблеми изисква намесата на компетентни майстори, които се занимават именно с поправка и ремонт на перални Beko.

 

Кодове за грешки на перални Beko

 

Всеки уред, без значение колко добре е направен, може да се повреди. Това се случва и при пералните Беко. Ето кои са и най-често срещаните кодове за грешки и какъв проблем стои зад тях:

 

C9 и F9 – Показва дисбаланс по време на цикъл на центрофугиране;

 

E10 или C1 – Показва проблеми с поемането на вода, недостатъчно количество вода или проблеми с дренажа;

 

E30 и C3 – Грешката е причинена от вода на дъното или вътре в машината;

 

E40 – Вратата/капакът на уреда е отворен или не е затворен правилно, уредът е претоварен, ключалката на вратата е дефектна;

 

E60 (или всеки код, започващ с E6) – отнася до проблем с отоплението на машината;

 

E80 или излъчва 8 мигания Показва, че селекторът на цикъла е настроен неправилно или пералната машина вероятно е стартирала със селектор за цикъл, настроен по средата между два цикъла на пране;

 

E90, E91, E92, E93 или E94 – Показва проблеми с конфигурацията/комуникацията с електронните части;

 

EAO – Съобщението за грешка EA0 показва грешка в DPS (сензор за позиция на барабана).

 

Eb0 – Може да показва проблеми с твърде ниското напрежение на захранването;

 

EF0, EFo, EF3 – Използвайте по-малко перилен препарат;

 

EHO / EH0 – Показва проблем със захранването;

 

EH1 – Честота на захранване извън обхвата;

 

EH2 – Захранващото напрежение е твърде високо;

 

EH3 – Захранващото напрежение е твърде ниско;

 

E20 и C2 – Показва проблеми с изпомпването. Пералнята не се източва, барабанът не се върти, уредът издава необичаен шум поради запушването на дренажната помпа.

 
 
Пералната машина е един от най-важните уреди в дома. Не отлагайте прекалено дълго поправянето ѝ! Обадете се още сега на телефон 0882 218 977 и заявете своя ремонт на пералня беко в удобен за вас ден и час!

Запази час за диагностика и ремонт от професионален сервиз на перални Beko. Отнема по-малко от 2 минути.